Μιλώντας στο CNN Greece, o κ. Ζαχαριάδης υπενθυμίζει πως το δημοψήφισμα δεν είναι δεσμευτικό, δεν αποτελεί προαπαιτούμενο της συμφωνίας και τονίζει πως οι εκλογικοί κατάλογοι της γειτονικής χώρας δεν έχουν ανανεωθεί εδώ και πολλά χρόνια. Με αυτά τα δεδομένα, ο κ. Ζαχαριάδης λέει πως το ποσοστό των ψηφισάντων είναι συντριπτικά υπέρ της συμφωνίας. Ο ίδιος επισημαίνει πως δεν είναι καλό να ανακατευόμαστε στα εσωτερικά μιας άλλης χώρας, κι ότι είναι δική τους απόφαση και δικός τους ο τρόπος με τον οποίο επιθυμούν να εκφράσουν τη βούλησή τους.
υπερεμεση κύησης τι ειναι
παρελαση πατρα ωρα
επαγωγικές εστίες υγεια
Όπως αναφέρεται ρητά στη συμφωνία, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες της συνταγματικής αναθεώρησης στην ΠΓΔΜ, τότε είναι η σειρά της ελληνικής βουλής να την κυρώσει. Όπως εκτιμά ο κ. Ζαχαριάδης δεν θα υπάρξει κάποια διαλυτική διαδικασία εις βάρος της κυβέρνησης, ακόμη κι αν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποσύρουν την εμπιστοσύνη τους, καθώς υπάρχει μια ευρύτερη πλειοψηφία που θα στηρίξει τη συμφωνία. Όπως τονίζει ο κ. Ζαχαριάδης, μια κυβέρνηση δεν πέφτει ούτε στα λόγια, ούτε στις διακηρύξεις αλλά θα πρέπει να υπάρξει πρόταση μομφής η οποία θα στηριχθεί από 151 βουλευτές.
Μόρια και προσφυγικό
Σε ερώτημα σχετικά με την Μόρια και την πορεία αποσυμφόρησης αλλά και γιατί η Αξιωματική Αντιπολίτευση επιλέγει να κρατήσει ψηλά το θέμα αυτό, ο κ. Ζαχαριάδης απαντά πως η κυβέρνηση δίνει μια δύσκολη, καθημερινή μάχη από τότε που η Τουρκία αποφάσισε, το 2015, να αυξήσει τις προσφυγικές ροές και στη συνέχεια με τη συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας η κατάσταση ρυθμίστηκε ώστε να υπάρχει μια κανονικότητα στις ροές αλλά και στην κατάσταση των δομών υποδοχής που υπάρχουν στη νησιωτική χώρα.
Πρόκειται, όπως λέει, για μια πολύ δύσκολη ισορροπία και έχει να κάνει με τις ατέλειες και τις αδυναμίες που έχει συνολικά η ΕΕ ώστε να αντιμετωπίσει το ζήτημα. Για τη στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ο κ. Ζαχαριάδης λέει πως η Νέα Δημοκρατία ανακάλυψε το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2018 τη Μόρια. «Την καλωσορίζουμε, την ενημερώνουμε πως στη δική της ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια είναι οι περισσότερες δυνάμεις που έκλεισαν τον ευρωπαϊκό δρόμο και τη δυνατότητα της συνεννόησης και άφησαν τις χώρες της περιφέρειας, όπως την Ελλάδα, την Ιταλία και την Ισπανία να σηκώσουν μεγαλύτερο βάρος από αυτό που τους αντιστοιχεί και να τους θυμίζουμε ότι ο κ. Μανφρεντ Βέμπερ, ο υποψήφιος του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν, ήταν ένα από τα πρόσωπα που είχε σταθεί θετικά στην πρωτοβουλία των χωρών της ομάδας Βίζεγκραντ να κλείσουν τον βαλκανικό διάδρομο».
βιοδιαγνωση πατρα ωραριο
νοτες απο χριστουγεννιατικα τραγουδια
σεριφου χολαργος
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου